ZAHVALA

ZAHVALA

Poštovani natjecatelji,trkači, prijatelji

Nadamo se da ste se odmorili od nas i naše utrke, te da nas se rado sjećate.

Mi nakon što smo očistili sve staze od oznaka, traka, bannera i smjerokaza, pospremili smo svu našu opremu i zasluženo se malo odmorili.

Odlučili smo Vam se zahvaliti što ste ove godine nastupili na našoj utrci. Iskreno se nadamo da ste uživali u svemu i da Vam je bilo lijepo. Vjerujemo da se prepoznali naš trud pružajući Vam lijepu utrku, dobru zabavu kao druženje prije, za vrijeme te nakon utrke.

U organizaciji utrke i na samoj utrci, sudjelovalo je dvadesetak ljudi iz organizacijskog tima te još četrdesetak volontera koji su nam pomagali, nadamo se da ste sa svime bili zadovoljni.

Ukoliko je nešto bilo manje dobro i loše, svakako nam putem maila javite i obavijestite nas da to ispravimo (zumberaktrail@gmail.com) .

Na tome bi vam bili jako zahvalni.

 

Rezultati su evidentirani, bilo je nekih korekcija i izmjena, možete ih vidjeti na:

https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/918

Rezultati utrka na 28km i 57km su također poslani na stranice ITRA, te ih tamo možete vidjeti i na svojim profilima gdje su vam dodijeljeni bodovi.

Foto albumi su također svi postavljeni na našoj facebook stranici utrke:

https://www.facebook.com/zumberaktrail/

Zahvaljujemo što ste bili pažljivi prema prirodi i okolišu i gotovo da nismo imali što pokupiti za Vama ni u startno/ciljnom prostoru, ni na stazi.

Veseli nas da ste dobro prihvatili naše silikonske čaše koje ste dobili u startnim paketima, te da će vas one služiti i ubuduće na vašim utrkama, treninzima i planinarenjima.

Zahvaljujemo se i našim sponzorima i pokroviteljima, koji su nas i ovu godinu pratili i omogućili te olakšali nama našu organizaciju utrke.

Zahvaljujemo se i Javnoj ustanovi Park prirode Žumberak Samoborsko gorje koji se prepoznali našu utrku te nam izdali koncesiju za korištenje područja parka za održavanje utrke.

Hvala vam na vašem sudjelovanju i tome što ste baš vi pomogli nama da naša utrka bude to što je. Nadamo se da se vidimo i druge godine, truditi ćemo se ispraviti sve naše propuste i ispraviti sve naše greške. Sljedeće godine mijenjamo lokaciju utrke (poziciju starta i cilja), mijenjaju se i dužine staza, a pripremiti ćemo vam još neka ugodna iznenađenja.

Lijepi pozdrav, ispred organizatora Žumberak Trail 2019, Mladen Budinšćak.

Translate »