PRIJAVI SE NA SALOMON ŽUMBERAK TRAIL OSVOJI RUKSAK

PRIJAVI SE NA SALOMON ŽUMBERAK TRAIL – OSVOJI RUKSAK

Poštovani,

Otvorili smo prijave za naše ovogodišnje događanje pod nazivom Salomon Žumberak Trail.

Ove godine imamo jako puno noviteta o kojima ćemo vas još obavještavati do samog događanja. Za sada evo nekoliko novina:

– zahvaljujući vašim prijedlozima životinja donosimo vam prikaz ovogodišnje službene majice Salomon Žumberak Traila, dok će prvih 500 prijavljenih i uplaćenih startnina za naše događanje osigurati vam i ruksak ovogodišnje manifestacije!

 

– za naše tri TRAIL utrke (ACTIVE 15K, HALFMARATHON 22K i GTNS SALOMON ŽUMBERAK TRAIL 35K) uveli smo osim nagrada za ukupne pobjednike i nagrade u kategorijama. Tako da ove godine imamo:

· u muškoj konkurenciji sljedeće kategorije: MS M35 M45 M55+

· u ženskoj konkurenciji sljedeće kategorije: ŽS Ž35 Ž45 Ž55+

manifestacija će se održavati tri dana, a ovaj put ćete imati priliku trčati sva tri dana. Kao novina osim glavnog događanja u subotu 29.06.2024., uvodimo i dvije utrke za sve natjecatelje koji su uplatili startninu za naše događanje.

· petak 28.06.2024. – WARM UP SALOMON ŽUMBERAK TRAIL: besplatna trail utrka u dužini od 8K, a nagrade su osigurane za prvih 10 muških i ženskih u ukupnoj kategoriji.

· nedjelja 30.08.2024. – WAKE UP SALOMON ŽUMBERAK TRAIL: besplatna trail utrka u dužini od 8K, a nagrade su osigurane za prvih 10 muških i ženskih u ukupnoj kategoriji.

– od ove godine naša najduža utrka na 35 kilometara je i dio Golden Trail National Series kvalifikacijske utrke koja se nalazi u ligi zajedno sa utrkama iz Slovenije i Mađarske, te će ukupni pobjednici imati priliku nastupiti na finalnoj utrci Golden Trail World Series

– organizirati ćemo i utrke u XC MTB vožnji, a i utrku Prvenstva Hrvatske u Nordijskom hodanju

Uglavnom čeka nas vesela i uzbudljiva završnica mjeseca lipnja na području Parka prirode Žumberak Samoborsko gorje i gradu Jastrebarskom.

 

>>> PRIJAVI SE NA UTRKU <<<

 

Translate »