ZAHVALA

ZAHVALA

Dragi naši natjecatelji,trkači, prijatelji!

Odlučili smo se i Vama zahvaliti što ste ove godine nastupili na našoj utrci. Vaša podrška i vjernost nas posebno veseli, iskreno se nadamo da ste uživali u svemu i da Vam je bilo lijepo.

Ovogodišnja utrka zbog nastale situacije je bila iznimno zahtjevna i složena kako za nas tako i za vas. Nadamo se da u budućnosti više nećemo morati raditi i poduzimati sve ono što smo morali ove godine da bi čim sigurnije održali samu utrku i pružili maksimalnu sigurnost vama kao natjecateljima i nama kao organizatorima.

Sada kada je sve gotovo, odahnuli smo, sama utrka je bila upitna sve do srijede 19.08.2020. godine,ne moramo vam niti govoriti pod kakvim smo bili pritiskom i iščekivanju.

U organizaciji utrke i na samoj utrci, sudjelovalo je dvadesetak ljudi iz organizacijskog tima te još pedesetak volontera koji su nam pomagali, nadamo se da ste sa svime bili zadovoljni.
Mi smo na najboljem putu da očistimo sve naše staze od oznaka, traka, bannera i smjerokaza.

Pospremili smo svu našu opremu i krenuli sa planiranjem 2021. godine, za koju vjerujemo da će biti još bolja i uspješnija za sve nas.
Zahvaljujemo Vam što ste bili pažljivi prema prirodi i okolišu na stazi.
Nadamo se da se vidimo i druge godine, truditi ćemo se ispraviti sve naše propuste i ispraviti sve naše greške. Sljedeće godine već sada znamo da mijenjamo lokaciju nekih staza (poziciju starta).

Mijenjati ćemo dužine nekih staza, a uvažavajući vaše prijedloge i vrijeme starteva naših utrka.

Sada već znamo da će biti nekoliko ugodnih iznenađenja za vas.

Hvala vam još jednom na vašem sudjelovanju.

Lijepi pozdrav, ispred organizatora Žumberak Trail 2020, Mladen Budinšćak.

Translate »