Zahvala

Zahvala

Poštovani natjecatelji,

Nakon što smo očistili sve staze od oznaka, traka, banera i smjerokaza te pospremili svu našu opremu i zasluženo se odmorili. Odlučili smo Vam se zahvaliti što ste ove godine nastupili na našoj utrci. Iskreno se  nadamo da ste uživali u svemu i da Vam je bilo lijepo. Vjerujemo da se prepoznali naš trud pružajući Vam lijepu utrku, dobru zabavu kao druženje prije, za vrijeme te nakon utrke.

U organizaciji utrke i na samoj utrci, sudjelovalo je dvadesetak ljudi iz organizacijskog tima te još četrdesetak volontera koji su nam pomagali, nadamo se da ste sa svime bili zadovoljni. Ukoliko je nešto bilo manje dobro i loše, svakako nam putem maila javite i obavijestite nas da to ispravimo (zumberaktrail@gmail.com) .  Bili bi Vam jako zahvalni.

Rezultati su evidentirani, bilo je nekih korekcija i izmjena, možete ih vidjeti na https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/600

Rezultati utrka na 25km i 50km su također poslani na stranice ITRA, te ih tamo možete vidjeti i na svojim profilima su vam dodijeljeni bodovi.

Zahvaljujemo što ste kao i prethodnih godina bili pažljivi prema prirodi i okolišu i gotovo da nismo imali što pokupiti za Vama ni u startno/ciljnom prostoru, ni na stazi.

Zahvaljujemo se i našim sponzorima i pokroviteljima, koji su nas i ovu godinu pratili i omogućili te olakšali nama našu organizaciju utrke.

Zahvaljujemo se i Javnoj ustanovi Park prirode Žumberak samoborsko gorje koji se prepoznali našu utrku te nam izdali koncesiju za korištenje područja parka za održavanje utrke.

Svi oni koji nisu dobili svoje majice Compressport Žumberak Trail zbog  tehničkih problema, majice ćemo naručiti drugi tjedan i trebale bi doći sredinom  10. mjeseca 2018. godine.

Na kraju imamo još neke informacije za vas:

– bilo je puno upita za kupnju bijelih Compressport majica Žumberak trail, do ponedjeljka 03.09.2018. na e-mail (zumberaktrail@gmail.com) možete naručiti majicu (mušku ili žensku). Majice dolaze sredinom 10.mjeseca 2018. godine, u narudžbi navedite veličinu i adresu na koju želite da Vam majicu pošaljemo.  Cijena majice je 160,00kn

– ostalo nam je i nešto fluorescentno žutih majica različitih veličina (muških i ženskih), njih možete isto kod nas naručiti na mail (zumberaktrail@gmail.com)  po cijeni od 50,00kn. Njih vam možemo poslati ili dostaviti odmah.

Hvala vam na svemu i vidimo se i druge godine, biti ćemo bolji i obećajemo vam, neke izmjene na stazama, možda i više ITRA bodova, te još poneko iznenađenje.

Lijepi pozdrav, ispred DZSIR Jastreb extreme, Mladen Budinšćak

Translate »