INFO ŽUT 2018

INFO ŽUT 2018

Žumberak Trail 2018

ŽUT 2018

8.izdanje/9. Kolo TREKING LIGA

 

Poštovani natjecatelji,

OBAVEZNO predvidite gužvu na autocesti Zagreb-Rijeka, Zagreb -Split, Zagreb-Slavonski Brod, kako ne bi zakasnili na prijavu i utrku.

KAKO DOĆI DO STARTA: do starta je moguće doći iz dva smjera iz Jastrebarskog i iz Samobora, adresa je Lovačka klet Poljanice, Plešivičke Poljanice, Jastrebarsko, a prikaz na google maps: https://goo.gl/maps/ADzxB3Twgno

PARKING: kod same Lovačke kleti parkiralište će se koristiti kao startno/ciljni prostor, dok ne krenu utrke. Za parking su na raspolaganju dva manja parkirališta u blizini starta, a i može se parkirati uz cestu

PRIJAVE:  

Molim sve da ujutro dođu ranije i da imate strpljenja pri prijavama, jer u slučaju gužve mogu potrajati i dulje! Predvidite vrijeme gužvi na naplatnim postajama na autocesti, gužvu u prometu i slično.

Djevojke će imati liste sa uplatama, ukoliko ste napravili djelomičnu uplatu pripremite ostatak novca. Na prijavama ćete dobiti bon za ručak, startni paket i startni broj, te prije podizanja startnog paketa potpisati ćete IZJAVU o odgovornosti na utrci.

17.08.2018. 18:00-21:00h Hotel Princess, Jastrebarsko

https://goo.gl/maps/tPeJtvNisf22

18.08.2018. 06:30-10:00h Plešivičke Poljanice

KOLAČI: da vam malo olakšamo jutro pripremili smo vam domaće kolače i peciva

TOPLI OBROK NAKON UTRKE: kao obrok nakon utrke pripremiti će vam se lovački gulaš sa tjesteninom koji je specijalitet Lovačke kleti, a kao vegetarijanski obrok poslužiti će se tjestenina sa povrćem. Obrok se poslužuje od 12:30-19:00h

VODA NA STAZI: na nekoliko kontrolnih točka na stazi će vam biti dostupna voda, te uz stazu prolazite uz nekoliko izvora. Na startu/cilju je također osigurana voda i crijevo za vodu za pranje.

ŽIVE KONTROLE: Sve četiri kategorije imaju žive kontrole, tamo ćemo vam osigurati vodu, sokove, pivo, kekse, čips, voće, šećer

OČEKIVANO VRIJEME POBJEDNIKA: nezahvalno je to prognozirati, ali pripremili smo vam brze i dobre staze tako da se očekuje brza utrka.

GPS staza:

8km https://connect.garmin.com/modern/activity/2909269000

15km https://connect.garmin.com/modern/activity/2909269072

25km https://connect.garmin.com/modern/activity/2918298330

50km https://connect.garmin.com/modern/activity/2921261234

START:

Zbog velikog broja natjecatelja i gužve na startu podijelili smo kategorije starta u vremenskim razmacima. Molimo  vas da se pridržavate zadane satnice, te da startate u svojim kategorijama starta.

09:00 Ultra kategorija (time limit ulaska u cilj – 19:00h)

10:00 Challenge  kategorija (time limit ulaska u cilj – 15:00h)

10:30 Active kategorija (time limit ulaska u cilj – 16:30h)

11:00 Light kategorija (time limit ulaska u cilj – 15:00h)

BRIEFING ZA SVE KATEGORIJE:  10 minuta prije starta svake kategorije

TIME LIMIT: Utrka službeno traje do 19:00h.

TOČKE MJERENJA VREMENA:

Ultra 50km – Jarušje, Kordići, Japetić

Challenger 25km – Japetić

BROJ OKRIJEPNI STANICA:

ULTRA 50km: 4 (Mali Lipovec, Jarušje, Kordići, Japetić)

CHALLENGER 25km: 2 (Mali Lipovec, Japetić)

ACTIVE 15km: 2 (Mali Lipovec, Maričkin mlin)

LIGHT 8km: 1 (Oštrc)

OBAVEZNA OPREMA: tijekom cijele utrke obavezno je nositi startni broj na vidljivom mjestu. Obavezna oprema je propisana Pravilnikom utrke. Sukladno vremenskoj prognozi, molimo vas da na utrku ponesete dovoljnu količinu tekućine.

OSIGURANJE UTRKE: cijelu utrku osigurava HGSS, a na startnom broju ćete dobiti navedene brojeve telefona za izvanredne situacije i u slučaju odustajanja.

NAGRADE: Medalje za ukupno prva 3 mjesta na svakoj stazi u muškoj i ženskoj kategoriji

Lovačka KLET Poljanice poznati je i lijepi tradicionalni restoran koji pruža mogućnost izbora jela sa jelovnika. Popularne cijene pića i vrlo dobro vino sigurno će vam se također svidjeti.

A ŠTO NAKON UTRKE: muzika, zabava, vino, jelo, druženje.

Uglavnom to su samo neke osnovne informacije ukoliko imate još kakvih pitanja, slobodno nam pošaljite e-mail na koji ćemo vam brzo odgovoriti.

 

Lijepi pozdrav i veselimo se što ste odlučili biti dio naše utrke, živili i vidimo se u subotu ujutro!

Translate »